Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați tocană de linte de spanac. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 188 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 63 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de ceapă, sare, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Tocană de vară indiană: dovlecei de Butternut, nucă de cocos și tocană de linte, Linte și tocană de ouă, și Tocană De Linte Roșie.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, se sotează ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adăugați apă, linte, bulion, sos Worcestershire, sare, cimbru, piper și frunze de dafin; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Linte
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Adăugați morcovii, roșiile și spanacul; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 15-20 de minute mai mult sau până când lintea este fragedă. Se amestecă oțetul. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Linte
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch