Tocanita de linte condimentată este o fără gluten și vegan supă. Această rețetă face 6 porții cu 124 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chile, sare, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Tocană de vară indiană: dovlecei de nucă, nucă de cocos și tocană de linte, Tocană de legume consistentă condimentată cu carne de vită, și Tocană de linte și ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți dal, 1 1/2 căni de apă și turmeric la fiert într-o cratiță mică. Reduceți focul la foarte mic și gătiți, acoperit (verificați ocazional și, dacă amestecul pare uscat, adăugați până la aproximativ 1/4 cană de apă), până când mazărea este moale și se rupe când este presată cu o lingură, aproximativ 30 de minute (45 de minute dacă folosiți mazăre despicată).
Între timp, dizolvați concentratul de tamarind în 2 linguri de apă fierbinte, rupându-l cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Tamarind
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Încălziți uleiul într-o cratiță grea de 4 litri la foc mediu-mare până când strălucește, apoi gătiți semințele de schinduf și asafetida, amestecând, până când semințele de schinduf încep să se rumenească, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă restul de 2 căni de apă, cartofi, legume, chile, coriandru, pudră de sambar, amestec de tamarind și 1 1/2 lingurițe de sare. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe, neacoperit, până când toate legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Schinduf
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Asafoetida
1 Kg Tortillas De Maíz
Tamarind
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Mash dal în cratiță cu un masher de cartofi sau spatele unei linguri pentru a forma o pastă grosieră, apoi amestecați în amestec de legume. Simmer 10 minute, amestecând în apă, după cum este necesar pentru a subțire (consistență ar trebui să fie mai subțire decât supa de mazăre). Condimentează cu sare și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Nuci Pecan Tocate, Optional
1
Se amestecă 3 lingurițe de coriandru măcinat, 3/4 linguriță de cuminute măcinate și 1/8 linguriță fiecare de turmeric măcinat, piper cayenne, piper negru și asafetida.* Chile poate fi îndepărtat în timpul gătitului atunci când tocanita este suficient de picantă pentru gustul tău.* Sambar poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Măcinat
Turmeric
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Asafoetida
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă