Tocană De Linte Condimentată

Tocană De Linte Condimentată
Tocanita de linte condimentată este o fără gluten și vegan supă. Această rețetă face 6 porții cu 124 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chile, sare, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Tocană de vară indiană: dovlecei de nucă, nucă de cocos și tocană de linte, Tocană de legume consistentă condimentată cu carne de vită, și Tocană de linte și ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți dal, 1 1/2 căni de apă și turmeric la fiert într-o cratiță mică. Reduceți focul la foarte mic și gătiți, acoperit (verificați ocazional și, dacă amestecul pare uscat, adăugați până la aproximativ 1/4 cană de apă), până când mazărea este moale și se rupe când este presată cu o lingură, aproximativ 30 de minute (45 de minute dacă folosiți mazăre despicată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre împărțităMazăre împărțită
TurmericTurmeric
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Între timp, dizolvați concentratul de tamarind în 2 linguri de apă fierbinte, rupându-l cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Încălziți uleiul într-o cratiță grea de 4 litri la foc mediu-mare până când strălucește, apoi gătiți semințele de schinduf și asafetida, amestecând, până când semințele de schinduf încep să se rumenească, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă restul de 2 căni de apă, cartofi, legume, chile, coriandru, pudră de sambar, amestec de tamarind și 1 1/2 lingurițe de sare. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe, neacoperit, până când toate legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SchindufSemințe De Schinduf
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
AsafoetidaAsafoetida
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
TamarindTamarind
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Mash dal în cratiță cu un masher de cartofi sau spatele unei linguri pentru a forma o pastă grosieră, apoi amestecați în amestec de legume. Simmer 10 minute, amestecând în apă, după cum este necesar pentru a subțire (consistență ar trebui să fie mai subțire decât supa de mazăre). Condimentează cu sare și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1
Se amestecă 3 lingurițe de coriandru măcinat, 3/4 linguriță de cuminute măcinate și 1/8 linguriță fiecare de turmeric măcinat, piper cayenne, piper negru și asafetida.* Chile poate fi îndepărtat în timpul gătitului atunci când tocanita este suficient de picantă pentru gustul tău.* Sambar poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
TurmericTurmeric
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
AsafoetidaAsafoetida
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista