Tocanita de linte condimentată este o fără gluten și vegan supă. Această rețetă face 6 porții cu 124 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chile, sare, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Tocană de vară indiană: dovlecei de nucă, nucă de cocos și tocană de linte, Tocană de legume consistentă condimentată cu carne de vită, și Tocană de linte și ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți dal, 1 1/2 căni de apă și turmeric la fiert într-o cratiță mică. Reduceți focul la foarte mic și gătiți, acoperit (verificați ocazional și, dacă amestecul pare uscat, adăugați până la aproximativ 1/4 cană de apă), până când mazărea este moale și se rupe când este presată cu o lingură, aproximativ 30 de minute (45 de minute dacă folosiți mazăre despicată).
Între timp, dizolvați concentratul de tamarind în 2 linguri de apă fierbinte, rupându-l cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Tamarind
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Încălziți uleiul într-o cratiță grea de 4 litri la foc mediu-mare până când strălucește, apoi gătiți semințele de schinduf și asafetida, amestecând, până când semințele de schinduf încep să se rumenească, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă restul de 2 căni de apă, cartofi, legume, chile, coriandru, pudră de sambar, amestec de tamarind și 1 1/2 lingurițe de sare. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe, neacoperit, până când toate legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Schinduf
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Asafoetida
3 Linguri De Ulei Vegetal
Tamarind
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Mash dal în cratiță cu un masher de cartofi sau spatele unei linguri pentru a forma o pastă grosieră, apoi amestecați în amestec de legume. Simmer 10 minute, amestecând în apă, după cum este necesar pentru a subțire (consistență ar trebui să fie mai subțire decât supa de mazăre). Condimentează cu sare și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Orz Alb Perlat
1
Se amestecă 3 lingurițe de coriandru măcinat, 3/4 linguriță de cuminute măcinate și 1/8 linguriță fiecare de turmeric măcinat, piper cayenne, piper negru și asafetida.* Chile poate fi îndepărtat în timpul gătitului atunci când tocanita este suficient de picantă pentru gustul tău.* Sambar poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Măcinat
Turmeric
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Asafoetida
1 Cană De Usturoi Tocat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă