Tocană de legume în stil francez a lui James Peterson
Tocanita de legume în stil francez a lui James Peterson este o fără gluten și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 347 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, pătrunjel, chervil și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Ardeiul iute murat al lui James Peterson, Gnocchi cu spanac de James Peterson, și Gratinul de roșii și ierburi al lui James Peterson pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Dacă utilizați anghinare proaspete pentru bebeluși, tăiați-le frunzele exterioare și curățați-le tulpina. Aduceți 4 căni de apă la fiert cu uleiul de măsline într-o oală fără aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calamar întreg Curățat (aproximativ
Fripturi De Carne Din New York
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați anghinarea și fierbeți timp de aproximativ 15 minute, sau până când pătrundeți ușor cu o frigăruie, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Se scurge, se lasă să se răcească și se taie în jumătate de sus în jos. Dacă utilizați anghinare congelate, dezghețați-le și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
4
Aduceți 5 litri de apă sărată la fierbere rapidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Tăiați bulbul de fenicul în jumătate pe verticală, apoi tăiați fiecare jumătate în trei pene, lăsând o secțiune a miezului de-a lungul unei părți a fiecăreia dintre pene pentru a le împiedica să se destrame. Fierbeți penele de fenicul timp de aproximativ 10 minute, până când s-au înmuiat, dar păstrează totuși o anumită textură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
6
Scoateți feniculul cu o lingură cu fante sau păianjen și lăsați să se răcească pe o farfurie. Dacă nu terminați tocanita imediat, clătiți feniculul într-o strecurătoare sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Cană De Orz Alb Perlat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
7
În aceeași oală, fierbeți fasolea verde până se înmoaie, aproximativ 5 minute, îndepărtați cu o lingură cu fante sau un păianjen și lăsați să se răcească pe o farfurie. Dacă nu terminați tocană imediat, clătiți fasolea sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
În aceeași oală, fierbeți sparanghelul timp de 3 până la 5 minute și îndepărtați-l cu o lingură sau un păianjen. Dacă nu serviți tocană imediat, clătiți sparanghelul sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
În aceeași oală, fierbeți fasolea fava sau mazărea proaspătă (nu este nevoie să fierbeți mazărea congelată) și spanacul timp de 1 minut, scoateți cu un păianjen și clătiți sub apă curentă rece și rezervați.
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
În aceeași oală, fierbeți usturoiul timp de 15 minute sau până când sunt ușor pătrunși cu un cuțit; scoateți cu o lingură cu fante și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
În timp ce usturoiul se gătește, puneți ceapa și morcovii într-o oală cu fund greu de 4 litri cu untul și apa la foc mediu. Când apa începe să se aburească, acoperiți oala și reduceți focul la minim. Gatiti pana cand legumele se inmoaie, dar au inca o textura atunci cand le bagati cu un cutit de paring, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
În timp ce ceapa și morcovii se gătesc, fierbeți ciupercile cu smântâna într-o oală medie la foc mediu până când crema începe să se îngroașe ușor, aproximativ 10 minute. Se amestecă arpagicul, pătrunjelul și chervilul și se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Chervil
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Chiar înainte de servire, combinați legumele într-o oală mare și largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Se toarnă peste amestecul de ciuperci-cremă și se reîncălzește ușor toate legumele. Condimentează după gust cu sare și piper și servește pe farfurii fierbinți.