Tocană de legume în stil francez a lui James Peterson

Tocană de legume în stil francez a lui James Peterson
Tocanita de legume în stil francez a lui James Peterson este o fără gluten și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 347 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, pătrunjel, chervil și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Ardeiul iute murat al lui James Peterson, Gnocchi cu spanac de James Peterson, și Gratinul de roșii și ierburi al lui James Peterson pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă utilizați anghinare proaspete pentru bebeluși, tăiați-le frunzele exterioare și curățați-le tulpina. Aduceți 4 căni de apă la fiert cu uleiul de măsline într-o oală fără aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calamar întreg Curățat (aproximativCalamar întreg Curățat (aproximativ
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați anghinarea și fierbeți timp de aproximativ 15 minute, sau până când pătrundeți ușor cu o frigăruie, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Se scurge, se lasă să se răcească și se taie în jumătate de sus în jos. Dacă utilizați anghinare congelate, dezghețați-le și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Aduceți 5 litri de apă sărată la fierbere rapidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Tăiați bulbul de fenicul în jumătate pe verticală, apoi tăiați fiecare jumătate în trei pene, lăsând o secțiune a miezului de-a lungul unei părți a fiecăreia dintre pene pentru a le împiedica să se destrame. Fierbeți penele de fenicul timp de aproximativ 10 minute, până când s-au înmuiat, dar păstrează totuși o anumită textură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
6
Scoateți feniculul cu o lingură cu fante sau păianjen și lăsați să se răcească pe o farfurie. Dacă nu terminați tocanita imediat, clătiți feniculul într-o strecurătoare sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
7
În aceeași oală, fierbeți fasolea verde până se înmoaie, aproximativ 5 minute, îndepărtați cu o lingură cu fante sau un păianjen și lăsați să se răcească pe o farfurie. Dacă nu terminați tocană imediat, clătiți fasolea sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
În aceeași oală, fierbeți sparanghelul timp de 3 până la 5 minute și îndepărtați-l cu o lingură sau un păianjen. Dacă nu serviți tocană imediat, clătiți sparanghelul sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
În aceeași oală, fierbeți fasolea fava sau mazărea proaspătă (nu este nevoie să fierbeți mazărea congelată) și spanacul timp de 1 minut, scoateți cu un păianjen și clătiți sub apă curentă rece și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
În aceeași oală, fierbeți usturoiul timp de 15 minute sau până când sunt ușor pătrunși cu un cuțit; scoateți cu o lingură cu fante și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
În timp ce usturoiul se gătește, puneți ceapa și morcovii într-o oală cu fund greu de 4 litri cu untul și apa la foc mediu. Când apa începe să se aburească, acoperiți oala și reduceți focul la minim. Gatiti pana cand legumele se inmoaie, dar au inca o textura atunci cand le bagati cu un cutit de paring, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
În timp ce ceapa și morcovii se gătesc, fierbeți ciupercile cu smântâna într-o oală medie la foc mediu până când crema începe să se îngroașe ușor, aproximativ 10 minute. Se amestecă arpagicul, pătrunjelul și chervilul și se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
ChervilChervil
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
13
Chiar înainte de servire, combinați legumele într-o oală mare și largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
14
Se toarnă peste amestecul de ciuperci-cremă și se reîncălzește ușor toate legumele. Condimentează după gust cu sare și piper și servește pe farfurii fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista