Tocană de legume italiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 519 calorii, 26g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, morcovi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 38 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tocană De Legume Italiene (Ciambotta), Tocană de legume în stil Italian, și Tocană De Legume Italiene (Ciambotta) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Împrăștiați pâinea pe o foaie de copt cu margini într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
2
Lăsați să stea la temperatura camereisă se usuce ușor, aproximativ 2 ore.
3
Lucrând în loturi, gătiți gulere șikale separat într-o oală mare de fierbereapă sărată până se înmoaie ușor, aproximativ3 minute pe lot. Clătiți să se răcească. Strângeți excesul de apă; tăiați aproximativ. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați morcovi, țelină și praz;se amestecă des până se înmoaie, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Praz
6
Adăugați fulgi de usturoi și ardei roșu. Gatiti, amestecand pana la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Usturoi
7
Adaugăroșii, zdrobind cu mâinile în timp ceadăugați-le. Gatiti, amestecand frecvent, pana lalichidul este evaporat si rosiile incep săse lipesc de fundul vasului, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați bulion, fasole, cimbru, maghiran, frunze de dafin și verdeață rezervată; condimentează cu sare și piper. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe până când aromele se amestecă și supa se îngroașă ușor, 40-50 de minute. Faceți înainte: Supapoate fi făcută cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
Verzii
Piper
Fasole
Bulion
Cimbru
Supă
9
Se lasă să se răcească ușor;se răcește până se răcește. Acoperiți și păstrați la rece.Reîncălziți înainte de a continua. Păstrați pâineaîntinse la temperatura camerei.
10
Chiar înainte de servire, amestecați ușor pâinea și1/4 cană de ulei în supă. Împărțiți între boluri, Topcu parmezan și stropiți cu ulei.