Tocană De Legume Italiene

Tocană De Legume Italiene
Tocană de legume italiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 519 calorii, 26g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, morcovi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 38 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tocană De Legume Italiene (Ciambotta), Tocană de legume în stil Italian, și Tocană De Legume Italiene (Ciambotta) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Împrăștiați pâinea pe o foaie de copt cu margini într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Lăsați să stea la temperatura camereisă se usuce ușor, aproximativ 2 ore.
3
Lucrând în loturi, gătiți gulere șikale separat într-o oală mare de fierbereapă sărată până se înmoaie ușor, aproximativ3 minute pe lot. Clătiți să se răcească. Strângeți excesul de apă; tăiați aproximativ. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați morcovi, țelină și praz;se amestecă des până se înmoaie, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
PrazPraz
6
Adăugați fulgi de usturoi și ardei roșu. Gatiti, amestecand pana la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
UsturoiUsturoi
7
Adaugăroșii, zdrobind cu mâinile în timp ceadăugați-le. Gatiti, amestecand frecvent, pana lalichidul este evaporat si rosiile incep săse lipesc de fundul vasului, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați bulion, fasole, cimbru, maghiran, frunze de dafin și verdeață rezervată; condimentează cu sare și piper. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe până când aromele se amestecă și supa se îngroașă ușor, 40-50 de minute. Faceți înainte: Supapoate fi făcută cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
VerziiVerzii
PiperPiper
FasoleFasole
BulionBulion
CimbruCimbru
SupăSupă
9
Se lasă să se răcească ușor;se răcește până se răcește. Acoperiți și păstrați la rece.Reîncălziți înainte de a continua. Păstrați pâineaîntinse la temperatura camerei.
10
Chiar înainte de servire, amestecați ușor pâinea și1/4 cană de ulei în supă. Împărțiți între boluri, Topcu parmezan și stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PâinePâine
SupăSupă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate74
Revista