Tocană De Legume Cu Iarbă De Lămâie

Tocană De Legume Cu Iarbă De Lămâie
Lemon iarbă tocană de legume ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $ 5.16 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 274 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Un amestec de mazăre, ghimbir măcinat, turmeric măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 59 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Rețete similare sunt Tocană de ciuperci sălbatice cu carne de vită hrănită cu iarbă, Creveți Cu Iarbă De Lămâie, și Supă De Pui Cu Iarbă De Lămâie.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați și aruncați frunzele exterioare dure de iarbă de lămâie, economisind aproximativ o secțiune de 3 inci de rădăcină albă fragedă. Feliați rădăcina pe jumătate pe lungime. Zdrobiți ușor iarba de lămâie, folosind partea unui cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez peste mediucăldură mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați iarba de lămâie și ceapa; sot 3 minute. Se amestecă 1/4 linguriță de sare, turmeric, ghimbir și piper roșu. Sotati 2 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
TurmericTurmeric
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați cartof dulce, cartof copt, morcov și ciuperci. Se sotează 2 până la 3 minute sau până când legumele se rumenesc ușor. Se amestecă bulionul și apa; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 23 până la 25 de minute sau până când cartoful și morcovul sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi De CoptCartofi De Copt
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Îndepărtați iarba de lămâie. Se amestecă mazărea, laptele de cocos și 1 linguriță de sare. Gatiti, neacoperit, 2-3 minute sau pana cand mazarea este bine incalzita. Se amestecă cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Elixirul GElixirul G
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateExpert
Gata În59 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista