Tocană de kimchi a cărții de bucate Momofuku cu prăjituri de orez

Rețeta tocană Kimchi a cărții de bucate Momofuku cu prăjituri de orez este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. Această rețetă face 5 porții cu 111 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 152 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți carne de vită din bulionul de carne, stoc, cutie de tofu obișnuit și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Midii Curry roșii cu piure de kimchi din ' cartea de bucate Kimchi, Semnătura soacrei Kimchi din cartea de bucate Kimchi, și Prăjituri de orez cu Kimchi, slănină și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți stocul la fiert într-o oală.
Adăugați kimchi-ul și fierbeți timp de 5 până la 6 minute.
Adăugați carnea, tofu sau ouăle în bulion și gătiți până când carnea sau tofu este încălzită sau până când ouăle au terminat ușor braconajul.
Adăugați mirinul. Gustați supa și reglați-o după cum este necesar, adăugând mai mult mirin, dacă este necesar. Când ați obținut echilibrul adecvat, adăugați prăjiturile de orez în oală.
Odată ce prăjiturile de orez sunt încălzite (aproximativ 30 până la 60 de secunde), porționați supa în boluri. Acoperiți fiecare castron cu scallions și serviți imediat, cu orez pe lateral.