Tocană de iepure ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 8 porții cu 539 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare și piper, port și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nucsoara sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară De Afine ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Încercați Tocană De Iepure, Tocană De Iepure De Modă Veche, și Tocană De Iepure De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați făina și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați iepurele, acoperindu-l bine cu făina condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
Iepure întreg
3
Încălziți o cratiță mare la foc mediu-mare și adăugați 4 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Scoateți iepurele din făină, atingând excesul și adăugați la tigaia preîncălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întreg
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Sotati iepurele pana se rumeneste. După rumenire, turnați 2 căni de port și degelați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întreg
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți iepurele pe o farfurie și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întreg
7
Adăugați stocul, untul rămas, cimbru, usturoi, frunze de dafin, ceapă, morcovi, țelină, cartofi dulci și rozmarin. Reduceți focul la mediu, acoperiți și fierbeți timp de 30 până la 40 de minute, amestecând ocazional. Degajează cu 1 cană rămasă de port, apoi adaugă roșiile. Întoarceți iepurele gătit în tigaie împreună cu un vârf generos de nucșoară. Se fierbe până se atinge grosimea dorită a tocanului, aproximativ 10 până la 15 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Iepure întreg
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Port
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Transferați într-un castron de servire și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat