Tocană De Iarnă Beată
Nevoie de o supă fără gluten, fără lactate și vegetariană? Tocanita de iarnă beată ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 241 calorii. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bere, varză, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Allrecipes are 4 fani. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Tocană De Vită Beată, Aragaz Lent Tocană Irlandeză Beată, și Tocană de porc beată grecească în vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți cartofii, ceapa și apa la fiert, la foc mic pentru a fierbe.
Adăugați varză și muștar. Adăugați încet aproximativ 1/2 bere (se va spuma puțin). Acoperiți liber.
Lăsați să fiarbă 15 minute, amestecând ocazional.
Adăugați fasolea, condimentele și multe altele/toată berea după gust.
Scoateți capacul, lăsați să fiarbă încă 10 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Adăugați apă dacă este necesar. Re-condimentați dacă este necesar înainte de servire.