Tocană De Iarnă Beată

Tocană De Iarnă Beată
Nevoie de o supă fără gluten, fără lactate și vegetariană? Tocanita de iarnă beată ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 241 calorii. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bere, varză, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Allrecipes are 4 fani. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Tocană De Vită Beată, Aragaz Lent Tocană Irlandeză Beată, și Tocană de porc beată grecească în vin roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți cartofii, ceapa și apa la fiert, la foc mic pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CeapăCeapă
ApăApă
2
Adăugați varză și muștar. Adăugați încet aproximativ 1/2 bere (se va spuma puțin). Acoperiți liber.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
MuștarMuștar
BereBere
3
Lăsați să fiarbă 15 minute, amestecând ocazional.
4
Adăugați fasolea, condimentele și multe altele/toată berea după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
FasoleFasole
BereBere
5
Scoateți capacul, lăsați să fiarbă încă 10 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
6
Adăugați apă dacă este necesar. Re-condimentați dacă este necesar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Revista