Tocană de gătit lent de pui și roșii proaspete

Tocană de gătit lent de pui și roșii proaspete
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Tocanita de gătit lent cu pui și roșii proaspete ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 213 calorii. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, ceapă, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Încercați Sos De Roșii Proaspete Cu Aragaz Lent, Tocană De Pui Cu Aragaz Lent, și Tocană De Pui Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cartofii, roșiile, morcovul, ceapa și frunzele de dafin într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Așezați pieptul de pui deasupra legumelor. Se amestecă sosul de roșii, bulionul de pui și condimentul Italian într-un castron; se toarnă peste pieptul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați apă după cum este necesar pentru a vă asigura că puiul este complet acoperit. Gatiti la foc mic timp de 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Scoateți pieptul de pui și tăiați-l în bucăți de dimensiuni mușcate și reveniți la aragazul lent. Continuați să gătiți până când legumele sunt fragede, încă 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Revista