Tocană de gutui (Chorosht ' e Be) este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 10 și costă 2,06 USD pe porție. O porție conține 318 calorii, 27G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă tunisiană de tocană de miel și gutui, Tocană turcească de miel și gutui (Avya Yahnisi), și Strudele de mere de gutui cu sirop de gutui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 6 litri, sotati ceapa și usturoiul în ulei de măsline până când ceapa începe să devină translucidă (aproximativ 1 minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați carnea; acoperiți și gătiți până când carnea nu mai pare roșie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
3
Adăugați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
4
Adăugați apă, pastă de roșii, suc de lămâie, gutui, prune uscate și cartofi. Se fierbe la foc mic, acoperit, timp de 1 oră, amestecând ocazional până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Suc De Lămâie
Cartofi
Prune Uscate
Gutui
Apă
Carne
5
Se servește fierbinte într-o caserolă.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
6
Trucuri ale comerțului
7
Asigurați-vă că îndepărtați întregul miez al acestui fruct, deoarece orice rest se va găti și se va întări ca o piatră în stratul interior al fructului! Deoarece gutuile sunt adesea greu de găsit, în al doilea rând găsesc unele cumpăr multe și le îngheț deja feliate în pungi separate, astfel încât să le pot folosi după cum este necesar. Mielul sau vițelul sunt, de asemenea, delicioase în această rețetă sau o fac vegetariană, folosind în schimb seitan ("carne" de grâu). Apropo, majoritatea tocanelor persane îngheață foarte bine, dar nu-l înghețați pe acesta, pentru că are cartofi și cartofilor nu le place congelatorul!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Gutui
Seitan
Fructe
Grâu
Miel
Carne
Vitel
8
Retipărit cu permisiunea de la mâncarea persană de la mireasa non-persană de Reyna Simnegar, 8011 Reyna Simnegar