Tocană de fasole, porumb și dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $2.26 pe portie. O porție conține 443 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de boia de ardei, ceapă, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană De Varză, Dovlecei Și Fasole Albă, Tocană De Fasole Mung Și Dovleac, și Tocană de dovleac de iarnă cu fasole Pinto și porumb.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, aduceți apa la fierbere cu dovleceii și porumbul. Acoperiți și fierbeți la foc moderat până când dovlecelul este doar fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
1 Cană De Orz Alb Perlat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați fasolea și gătiți până când fasolea este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
3
Transferați 3 căni de amestec de dovlecei într-un blender împreună cu o parte din lichid și 1/2 cană de busuioc; piure. Întoarceți piureul în oală și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa și ardeii grași și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați chimenul, oregano și 1 linguriță de boia și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 4 minute. Se amestecă legumele în tocană și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
7
Într-o cratiță mică, încălziți restul de 1/4 cană de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
8
Adăugați restul de 1 linguriță de boia și gătiți la foc mic până când este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
9
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Puneți tocanita în boluri. Se toarnă uleiul de boia, se presară cu restul de 1/4 cană de busuioc tocat și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă