Tocană de fasole, porumb și dovlecei
Tocană de fasole, porumb și dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $2.26 pe portie. O porție conține 443 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de boia de ardei, ceapă, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană De Varză, Dovlecei Și Fasole Albă, Tocană De Fasole Mung Și Dovleac, și Tocană de dovleac de iarnă cu fasole Pinto și porumb.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, aduceți apa la fierbere cu dovleceii și porumbul. Acoperiți și fierbeți la foc moderat până când dovlecelul este doar fraged, aproximativ 15 minute.
Adăugați fasolea și gătiți până când fasolea este fierbinte.
Transferați 3 căni de amestec de dovlecei într-un blender împreună cu o parte din lichid și 1/2 cană de busuioc; piure. Întoarceți piureul în oală și păstrați-l la cald.
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei.
Adăugați ceapa și ardeii grași și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, 8 minute.
Adăugați chimenul, oregano și 1 linguriță de boia și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 4 minute. Se amestecă legumele în tocană și se condimentează cu sare și piper.
Într-o cratiță mică, încălziți restul de 1/4 cană de ulei.
Adăugați restul de 1 linguriță de boia și gătiți la foc mic până când este parfumat.
Transferați într-un castron mic.
Puneți tocanita în boluri. Se toarnă uleiul de boia, se presară cu restul de 1/4 cană de busuioc tocat și se servește.