Tocană de fasole Cannellini și cârnați
Tocană de fasole Cannellini și cârnați ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. Pentru 2,66 USD per porție , această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 499 de calorii , 29 g de proteine și 22 g de grăsimi . Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Un amestec de bulion de pui, roșii conservate, kale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru toamna . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 86% , ceea ce este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tocană de fasole Cannellini , Tocană de fasole Cannellini și Tocană de fasole Escarole și Cannellini .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Așezați un grătar pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați o tigaie pentru grătar cu spray de gătit cu ulei vegetal.
Într-un cuptor olandez, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Se adauga feniculul, ceapa, 1 lingurita de sare si fulgii de ardei rosu. Gatiti, amestecand continuu, pana cand legumele sunt moi, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile (plus sucuri), fasolea, kale și bulionul. Aduceți amestecul la fierbere. Acoperiți tava cu un capac etanș și transferați la cuptor. Gatiti pana cand legumele sunt fragede si varza s-a ofilit, 25-30 de minute.
În timp ce tocanita se gătește, puneți o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Adăugați cârnații și grătarul, întorcându-le din când în când, până când sunt fierți, aproximativ 20 de minute. Se răcește și se taie în felii de 1/2 inch grosime.
Scoateți tava din cuptor și adăugați feliile de cârnați fierți. Se condimentează cu 1/2 linguriță de sare rămasă. Turnați tocanita în boluri și serviți.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Tocana funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Cabernet Sauvignon Anakota Helena Dakota Vineyard, cu o evaluare de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Anakota Helena Dakota Vineyard Cabernet Sauvignon]()
Anakota Helena Dakota Vineyard Cabernet Sauvignon
Helena Dakota Cabernet Sauvignon din 2006 este un vin cu o culoare roșu închis, intens. Nasul prezinta note de vanilie si stejar. În gust este o explozie de fructe roșii și mineralitate susținută de o structură foarte rotundă. Taninurile sunt mature și prezintă un final lung, cu note de tutun blond. Acest vin poate fi decantat și savurat acum, sau poate fi pus în pivnița dumneavoastră. Înainte de 2011, decantați pentru a vă bucura deplin.