Tocană De Fasole Cannellini

Tocană De Fasole Cannellini
Cannellini tocană de fasole este un fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. Această rețetă servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 236 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, frunze de spanac, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Tocană de fasole Escarole și Cannellini, Tocană de fasole de orz și Cannellini, și Fasole Cannellini și tocană de curcan afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, la foc mediu, aduceți fasolea, bulionul, usturoiul, frunza de dafin și morcovii la fiert. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
FasoleFasole
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
3
Adăugați spanacul, sarea și piperul și amestecați timp de 1 minut. Puneți tocanita în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
PiperPiper
SareSare
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Stropiți cu ulei. Dacă doriți, adăugați fie oțet, fie parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
OțetOțet
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate89
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista