Cannellini tocană de fasole este un fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. Această rețetă servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 236 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, frunze de spanac, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Tocană de fasole Escarole și Cannellini, Tocană de fasole de orz și Cannellini, și Fasole Cannellini și tocană de curcan afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, la foc mediu, aduceți fasolea, bulionul, usturoiul, frunza de dafin și morcovii la fiert. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Morcov
Usturoi
Fasole
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
3
Adăugați spanacul, sarea și piperul și amestecați timp de 1 minut. Puneți tocanita în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Piper
Sare
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Stropiți cu ulei. Dacă doriți, adăugați fie oțet, fie parmezan.