Tocană de dovlecei și chorizo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Squash & chorizo stew. Această rețetă face 4 porții cu 260 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită chorizo, ceapă, pătrunjel cu frunze plate și dovlecei de nucă. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 126 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 97%. Rețete similare sunt Tocană de vară indiană: dovlecei de nucă, nucă de cocos și tocană de linte, Chorizo-Tocană De Cartofi, și Chorizo și tocană de năut.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare, adăugați chorizo, apoi gătiți la foc mare timp de 2 minute până când începe să-și elibereze uleiul roșu. Ridicați chorizo din tigaie, apoi adăugați ceapa și prăjiți timp de 5 minute până când începeți să se înmoaie.
Sfat în passata, squash și chorizo, aduceți la fierbere, apoi acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute până când squash-ul este înmuiat, dar nu rupt. Dacă aveți nevoie, adăugați puțină apă în timpul gătitului. Condimentează după gust, apoi servește în boluri împrăștiate cu pătrunjel.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Cabernet Sauvignon revendicat cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Vindicated Cabernet Sauvignon]()
Vindicated Cabernet Sauvignon
"O mare prezență varietală vă întâmpină cu arome de cassis și boabe briary, care este perfect încadrată de vanilie de stejar francez dantelat, cu o notă de praf. În gură, vinul arată fermitate și echilibru cu fructe de pădure îndrăznețe și aciditate fin asortată, ducând la un finisaj lung. Acest vin va îmbătrâni frumos în următorii câțiva ani, dar de ce să aștepți?"- Producător De Vinuri Greg La Follette