Tocană de cuptor II

Tocană de cuptor II
Cuptor tocană II este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. O porție conține 496 calorii, 49G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 2 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână cartofi, mazăre, amestec de supă de ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Tocană de cuptor alias tocană în mișcare, Tocană De Cuptor Cu Un Singur Vas, și Tocană De Chiftele La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați făina într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Se toarnă carnea, se sigilează punga și se agită bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Întindeți uleiul în fundul unei tigaie de prăjire de 10x15 inch, apoi aranjați carnea într-un singur strat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți din cuptor și adăugați roșiile, morcovii, cartofii, mazărea, apa, amestecul de supă de ceapă, sarea și piperul negru măcinat. Se amestecă cu o lingură de lemn, se acoperă și se întoarce la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Reduceți temperatura cuptorului la 375 grade F (190 grade C) timp de 1 1/2 până la 2 ore sau la sensibilitatea dorită.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate90
Revista