Tocană de cuptor II

Tocană de cuptor II
Cuptor tocană II este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. O porție conține 496 calorii, 49G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 2 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână cartofi, mazăre, amestec de supă de ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Tocană de cuptor alias tocană în mișcare, Tocană De Cuptor Cu Un Singur Vas, și Tocană De Chiftele La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați făina într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Se toarnă carnea, se sigilează punga și se agită bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Întindeți uleiul în fundul unei tigaie de prăjire de 10x15 inch, apoi aranjați carnea într-un singur strat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți din cuptor și adăugați roșiile, morcovii, cartofii, mazărea, apa, amestecul de supă de ceapă, sarea și piperul negru măcinat. Se amestecă cu o lingură de lemn, se acoperă și se întoarce la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Reduceți temperatura cuptorului la 375 grade F (190 grade C) timp de 1 1/2 până la 2 ore sau la sensibilitatea dorită.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate90
Revista