Tocană de ciuperci, carne de vită și slănină

Tocană de ciuperci, carne de vită și slănină
Ciuperca, carnea de vită și baconul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1034 calorii, 56G de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, piper, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Tocană De Ciuperci De Vită, Carne de vită și ciuperci, și Tocană De Vită Cu Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Gatiti baconul intr - un 5-6-qt greu. oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Transferați slănina într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură. grăsime de slănină din oală, adăugați 1 lingură. ulei și gătiți ciuperci feliate mai mari până când începeți să crocanți pe margini, aproximativ 10 minute; transferați într-un al doilea castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Uscați carnea de vită pe prosoape de hârtie dacă este umedă, apoi condimentați cu 1 linguriță. sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Adăugați încă 1 lingură. ulei la oală. Carne brună în 3 loturi la foc mediu-mare până se rumenesc frumos peste tot, 20 până la 30 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați carne în slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Adăugați 1 lingură rămasă. ulei și făină în oală. Gatiti la foc mediu, amestecand des, pana cand faina devine o nuanta mai inchisa, 2 pana la 4 minute. Se amestecă restul de 1 1/2 linguriță. sare, cimbru, ienibahar și pastă de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Se toarnă bere și bulion; răzuiește orice bucăți rumenite de pe fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
AleAle
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați carne de vită și slănină rezervate și sucuri acumulate. Se aduce la fierbere, acoperit, apoi se reduce focul pentru a menține un foc mic blând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
10
Simmer, amestecând ocazional, 1 1/2 ore. Între timp, cojiți șalotele și separați-le în lobi. Curățați morcovii și tăiați - i în 1-cu 1/2-in. bastoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Adăugați șalotă, ciuperci fierte și crude, cartofi și morcovi la carne de vită și fierbeți, acoperite, 1 oră sau până când carnea de vită este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12
Se presară cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
13
* Găsiți pe piețele fermierilor și magazinele alimentare bine aprovizionate.
14
Sfaturi pentru bucătari magazin: indiferent de varietate, toate ciupercile ar trebui să miroasă dulce și pământesc și să aibă capace uscate, ferme, nedeteriorate. Dacă sunt spongioase sau lipicioase, îndepărtați-vă. A se păstra: A se păstra într-o pungă de hârtie (depozitarea lor în plastic le putrezește), răcită, până la 4 zile. Chiar dacă devin complet uscate, vor fi bine în tocănițe; sucurile le îngrămădesc înapoi. Curat: ștergeți cu un prosop de hârtie abia umed. Dacă sunt foarte murdare sau nisipoase, se strecoară scurt în apă rece și se freacă cu o perie mică, apoi se usucă imediat (se udă rapid). Să gătești sau să nu gătești?: Majoritatea experților recomandă gătitul tuturor ciupercilor comestibile deoarece, în diferite grade (și în funcție de persoană), sunt greu de digerat crude. De asemenea, mulți au toxine pe care gătitul le distruge. Cu toate acestea, nu există nicio dovadă concludentă că consumul de ciuperci crude ușoare, în special cu moderație, este dăunător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate68
Revista