Tocană De Chili Verde

Tocană De Chili Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de Chili verde. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 269 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 10 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Dacă aveți la îndemână cuburi de bouillon de vită, apă, brânză monterey jack și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană De Chili Verde, Tocană De Chili Verde, și Tocană De Chili Verde.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, carne de vită brună și ceapă în ulei; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transfer la un 5-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Combinați fasolea, roșiile, ardeii iute, apa, bulionul, usturoiul, zahărul, sarea, dacă doriți și piperul; se toarnă peste carne de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)
TomateTomate
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
PiperPiper
FasoleFasole
ZahărZahăr
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
4
Presărați brânză, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cava Mestres Reserva Brut 1312. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
De culoare galben pai pal, cu accente verzi vizibile și bule fine și elegante. O reflectare clară a vintage - ului: finețe delicată cu arome intense de fructe albe, flori și ierburi proaspete tăiate. Pe gust este proaspăt, dezvăluind un mare echilibru de dulceață și aciditate. Plăcut și ușor de băut.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista