Tocană consistentă de șuncă și guler
Tocanita consistentă de șuncă și guler necesită în jur 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 243 calorii, 17g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână ceapă, verdeață, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 88%. Încercați Tocană De Verdeață Cu Chorizo Și Usturoi, Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot, și Tocană Consistentă Din Brunswick pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Saut ceapa taiata cubulete, telina taiata cubulete si sunca taiata cubulete in ulei vegetal fierbinte intr-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare 8 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Se amestecă bulionul de pui, roșiile tăiate cubulețe și verdeața tocată; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 45 de minute.
Se amestecă fasolea și se fierbe, amestecând ocazional, 10 minute sau până se încălzește bine.