Tocană de fasole neagră braziliană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 457 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.04 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 749 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare, cartofi dulci, piper chile și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este mare. Încercați Tocană Braziliană De Fasole Neagră, Tocană Braziliană De Fasole Neagră, și Feijoada, Tocană Braziliană De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu și gătiți chorizo și șuncă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
șuncă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Așezați ceapa în oală și gătiți până se înmoaie. Se amestecă usturoiul și se gătește până se înmoaie, apoi se amestecă cartofii dulci, ardeiul gras, roșiile cu sucul, ardeiul chile și apa. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim, se acoperă și se fierbe 15 minute, până când cartofii dulci sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
Cartofi Dulci
Ardei Iute
Ardei Gras
Usturoi
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se amestecă fasolea în oală și se gătește neacoperită până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se amestecă în mango și cilantro și se condimentează cu sare.