Tocană africană de dovlecei și năut

Tocană africană de dovlecei și năut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați dovleceii africani și tocană de năut. O porție conține 279 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână semințe de dovleac, turmeric măcinat, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Tocană Africană De Arahide Cu Creveți Și Dovlecei, Tocană de năut și dovlecei, și Tocană De Dovlecei, Năut Și Linte Roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cuptorul sau cratița olandeză de 5 litri, încălziți 3 lingurițe de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa în ulei; gatiti 10 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Adăugați toate condimentele; se amestecă până când ceapa este bine acoperită. Gatiti aproximativ 3 minute, amestecand frecvent, pana se rumeneste glazurat si intens. Se amestecă dovleceii; se acoperă bine cu amestec condimentat. Se amestecă bulionul, roșiile și nautul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
TomateTomate
CeapăCeapă
CondimenteCondimente
Suc De FructeSuc De Fructe
BulionBulion
4
Încălziți supa la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 15 minute sau până când dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
SupăSupă
5
Între timp, în tigaie de 8 inci, încălziți restul de 1 linguriță de ulei la foc mediu-mare; adăugați okra în ulei. Gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana cand se inmoaie si marginile se rumenesc; se amestecă în tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
TocanăTocană
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Împărțiți tocană uniform între 4 boluri. Pentru fiecare porție, top tocană cu 2 linguri coriandru tocat și generos 1 lingură semințe de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru African. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Beaumont Pinotage cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Beaumont Pinotage
Beaumont Pinotage
Stilul lui Beaumont reflectă climatul mai rece al regiunii râului Bot. Fructe proaspete de fructe de pădure roșii, cu un corp mediu delicios de băut și taninuri bine integrate.Se potrivește foarte bine cu bobotie, vânat și curry, coaste de rezervă și friptură de piper sau încercați snoek și gem de struguri.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista