Tocanita de tocanita din Noua Zeelanda a tatei

Tocana de Tocăniță din Noua Zeelandă a tatălui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 412 calorii. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru Toamna. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, pudră de ceapă, sos teriyaki și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Carne Tocată Din Noua Zeelandă, Hot Kangaroo Mince (Aka Hot Skippy Mince), și Noua Zeelandă Pavlova pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu.
Se sotează ceapa până se rumenesc; se scoate din oală și se lasă deoparte.
Adăugați carnea de vită măcinată în oală și gătiți până se rumenesc uniform.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 2 minute. Se amestecă ceapa rumenită și se gătește la foc mare timp de 3 până la 5 minute. Se amestecă 1 cană de apă. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Se amestecă ketchup, carne de vită și sos teriyaki. Condimentează cu piper, pudră de curry, praf de usturoi și pudră de ceapă. Acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 2 ore.
Se amestecă împreună 1 lingură de făină și 1/2 cană de apă. Se amestecă în tocană și se gătește până se îngroașă.