Tobe de pui la grătar cu sos de grătar Ancho-Cherry
Tobele de pui la grătar cu sos de grătar Ancho-Cherry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă 83 cenți pe porție. O porție conține 248 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, căței de usturoi, tobe de aripi de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Pui la grătar cu sos de grătar Cherry-Chipotle, Copane de pui cu usturoi cu miere (tobe de pui la grătar), și Sos De Grătar Ancho.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele, cu excepția puiului, într-o cratiță medie grea. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți; fierbeți până când ardeii iute și cireșele sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Lucrând în loturi, amestec pur și pur în blender. Întoarceți sosul în tigaie. Dacă este necesar, fierbeți neacoperit până când sosul se reduce la 3 căni și se îngroașă. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cireșe
Pui întreg
Ardei Iute
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Tigaie
2
Pregătiți grătarul (foc mediu).
3
Presărați puiul cu sare și piper. Grătiți până când sunt fierte, întorcându-se ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Periați sosul; continuați să grătiți până când este glazurat, întorcând puiul și ungând adesea cu mai mult sos, cu aproximativ 5 minute mai mult.