Tobe De Pui Cu Ierburi La Grătar Cu Sos Alb De Grătar

Tobe de pui cu ierburi la grătar cu sos de grătar alb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 237 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pudră de ceapă, oregano, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui la grătar cu sos de grătar Alb, Pui La Grătar Cu Sos De Grătar Alb, și Pui La Grătar Cu Sos De Grătar Alb.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente. Clătiți puiul și uscați-l; frecați amestecul peste pui.
Puneți puiul într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar. Sigilați punga și răciți 4 până la 24 de ore.
Scoateți puiul din pungă, aruncând punga.
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, 20 până la 25 de minute sau până când este gata, întorcându-se o dată.
Se servește cu sos alb de grătar.
Tobe de pui cu ierburi la grătar: înlocuiți 10 până la 12 tobe pentru tobe. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, crescând timpul de grătar la 25 până la 30 de minute sau până când ați terminat, întorcându-vă o dată. Face 10-12 copane. Pregătire: 15 min., Răcire: 4 ore, grătar: 30 min.