Tobe De Pui Cu Ierburi La Grătar Cu Sos Alb De Grătar

Tobe De Pui Cu Ierburi La Grătar Cu Sos Alb De Grătar
Tobe de pui cu ierburi la grătar cu sos de grătar alb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 237 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pudră de ceapă, oregano, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui la grătar cu sos de grătar Alb, Pui La Grătar Cu Sos De Grătar Alb, și Pui La Grătar Cu Sos De Grătar Alb.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente. Clătiți puiul și uscați-l; frecați amestecul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Puneți puiul într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar. Sigilați punga și răciți 4 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Scoateți puiul din pungă, aruncând punga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, 20 până la 25 de minute sau până când este gata, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Garnisiți, dacă doriți.
6
Se servește cu sos alb de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
7
Tobe de pui cu ierburi la grătar: înlocuiți 10 până la 12 tobe pentru tobe. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, crescând timpul de grătar la 25 până la 30 de minute sau până când ați terminat, întorcându-vă o dată. Face 10-12 copane. Pregătire: 15 min., Răcire: 4 ore, grătar: 30 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Tobe De PuiTobe De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Echipamente

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătar în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ați putea încerca compania de vinuri prizonier Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Compania de vinuri prizonier Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă)
Compania de vinuri prizonier Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă)
Culoare rubin închis cu arome îndrăznețe de lemn dulce negru, piper negru, cireșe și condimente de copt. Intrarea este bogată, plină și sclipitoare. Gustul este delicios și neted, cu o notă de ciocolată. Finisajul este voluptuos cu taninuri moi, catifelate.Amestec: 85% Zinfandel; 15% amestec de Petite Sirah și Syrah
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista