Tobe de curcan cu aragaz lent cu sos de prune

Tocanele de curcan cu aragaz lent cu sos de prune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 580 calorii, 52G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, tobe de curcan, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Copane de curcan cu sos de prune, Slow Cooker a tras carne de porc cu sos de prune Bourbon BBQ, și Bețișoare lipicioase la grătar cu sos de prune.
Instrucțiuni
Presărați tobe de curcan cu sare și piper. În aragazul lent de 5 până la 6 litri, așezați tobe. Într-un castron mic, amestecați sosul de prune, ceapa și sosul de soia.
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
Cu aproximativ 25 de minute înainte de servire, scoateți curcanul din aragazul lent; așezați pe platoul de servire. Acoperiți cu folie pentru a vă încălzi.
Îndepărtați orice grăsime din lichid în aragazul lent.
Într-un castron mic, amestecați apa și amidonul de porumb până se omogenizează. Se amestecă în lichid în aragaz lent. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gătiți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când sosul s-a îngroșat.
Scoateți carnea de curcan din oase.
Serviți curcanul cu sos peste tăiței.