Toate-Scop Lumina Piecrust
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de crustă, așa că încercați Light piecrust pentru toate scopurile. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 10 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 148 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, scurtare de legume, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Arpagic Piecrust, Mere Coapte Cu Rodie-Cidru Cu Fâșii De Coajă De Zahăr, și Frecare Universală.
Instrucțiuni
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul, sarea și praful de copt într-un castron; tăiați scurtarea cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Faceți o fântână în centrul amestecului de făină.
Combinați untul și apa clocotită.
Se toarnă amestecul de unt în centrul puțului. Trageți ușor amestecul de făină în amestecul de unt până se formează aglomerări umede. Apăsați aluatul într-un cerc de 4 inci. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Se suprapun ușor 2 foi de folie de plastic. Desfaceți aluatul; așezați pe plastic. Acoperiți aluatul cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Rulați aluatul într-un cerc de 13 inci.
Pregătiți o bucată de lumină universală, omițând zahărul.
Adăugați 2 linguri de arpagic proaspăt tocat în amestecul de făină.