Toasturi De Linte Beluga
Toasturile de linte Beluga sunt a vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 236 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de suc de lămâie, crenguță de cimbru, oțet de sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Salată De Linte Beluga, Rețetă De Linte Beluga Crostini, și Caviar de linte Beluga pe Blini.
Instrucțiuni
Aduceți primele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță mare. Reduceți căldura la foc mic, acoperiți și gătiți 20 până la 30 de minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Scurgeți și transferați lintea într-un bol. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute.
Bateți împreună 2 linguri de oțet, suc de lămâie, 1 linguriță de sare kosher și piper într-un bol mic. Se amestecă treptat în uleiuri până se amestecă.
Se toarnă peste linte răcite, se reglează condimentele și se lasă deoparte. Acoperiți cu folie de plastic și răciți până când este necesar, cu până la 1 zi în avans.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mic.
Adăugați ceapa și restul de 1 linguriță de sare kosher și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, 45 până la 50 de minute sau până când este moale și caramelizat.
Transferați într-un castron și degelați tigaia cu 2 linguri de oțet rămase.
Se toarnă oțet fierbinte în castron cu ceapă; adăugați crme de cassis și amestecați pentru a încorpora.
Lăsați amestecul să se răcească 10 minute, acoperiți cu folie de plastic și răciți până când este necesar.
Întoarceți lintea și ceapa caramelizată la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire. Aranjați biscuiții pe o farfurie cu un bol cu ceapă caramelizată și un bol cu linte.
Lăsați oaspeții să răspândească biscuiți cu 1/4 linguriță crme frache fiecare, iar deasupra cu o lingură fiecare de linte și ceapă caramelizată.