Toastul francez umplut de La Isla
Rețeta de pâine prăjită franceză umplută de Lan Isla ar putea satisface pofta americană în aproximativ 1 oră și 5 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 942 calorii, 31g de proteine, și 47G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,03 USD pe porție. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, cremă de brânză, cereale de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Cinnamon Toast Crunch De Mere Acoperite Cu Mere Umplute Pâine Prăjită Franceză, Pâine Prăjită Franceză Umplute, și Pâine Prăjită Franceză Umplute.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mediu, folosind un bătător de mână, bateți cele 2 linguri de unt și crema de brânză până se combină.
Adăugați marmelada și amestecați până se încorporează, apoi pliați căpșunile și cojile de guava, folosind un răzuitor de cauciuc.
Transferați amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare.
Faceți o incizie (buzunar) pe partea de crustă a celor 4 bucăți de pâine aproximativ 3/4 din drum. Incizia vă va permite să umpleți buzunarul. Lăsați feliile cu incizia, acoperite, la temperatura camerei înainte de umplutură. Umpleți ușor feliile la temperatura camerei cu umplutura. Refrigerați feliile umplute cu deschiderea buzunarului orientată în sus timp de 20 până la 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Adăugați toate ingredientele într-un castron de mică adâncime și amestecați bine.
Adăugați cerealele de porumb și migdalele într-o tigaie și zdrobiți împreună. Înmuiați feliile de pâine în aluatul de ou și apoi în amestecul de cereale.
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați 3 până la 4 linguri unt. Când untul s-a topit se adaugă feliile de pâine umplute și se rumenesc pe 1 parte, apoi se răstoarnă și se pune tigaia la cuptor timp de 8 minute.
Scoateți tigaia din cuptor și transferați pâinea prăjită într-un platou de servire.
Stropiți cu marmeladă de guava și un praf de zahăr pudră înainte de servire.