Toast franțuzesc cu sos de mere zdrobit

Pâine prăjită cu sos de mere zdrobit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru micul dejun. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 348 de calorii . Această rețetă servește 8. Pentru 63 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat american. Mergeți la magazin și luați lapte, scorțișoară măcinată, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 42% , ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Supă de linte zdrobită , Halibut Laurei Calder cu unt brun, Naut zdrobit cu măsline și morcovi de chimion prăjiți și toast franțuzesc umplut cu bacon-mere-nuci pecan .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați sucul, mărul, zahărul brun și untul; aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe timp de 12-15 minute sau până când mărul este fraged, amestecând din când în când. Pasează merele până la consistența dorită; tine de cald.
Între timp, într-un castron puțin adânc, bateți ouăle, laptele și vanilia. Într-o tigaie mare, topește 1 lingură de unt la foc mediu. Înmuiați ambele părți ale pâinii în amestecul de ouă, lăsând fiecare parte să se înmoaie timp de 30 de secunde.
Se pune in tigaie; se presară ușor cu scorțișoară. Prăjiți fiecare parte până devine maro auriu. Repetați cu restul de unt și pâine.
Tăiați pâine prăjită în 1 inch. benzi; se serveste cu sos.