Toad-in-the-Hole
Toad-in-the-Hole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 781 calorii. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sugestii de servire: muștar, cârnați spiralați de porc, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Toad-in-the-hole, Broasca în gaură, și Broasca în gaură.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F.
Ungeți ușor o tigaie din fontă medie bine condimentată.
Puneți cârnații în tigaie și coaceți până aproape fierte, aproximativ 15 minute.
Între timp, bateți făina, zahărul și sarea împreună într-un bol mediu. Într-un alt bol, bateți ouăle, laptele și muștarul până se amestecă.
Bateți ingredientele lichide în uscat, doar până când aveți un aluat subțire ușor cocoloaș.
Cu grijă, turnați aluatul peste cârnații parțial fierți și continuați să coaceți până când aluatul se umflă și este crocant și se rumenesc, cu aproximativ 25 până la 30 de minute mai mult.
Serviți broasca în gaură, fierbinte, în tigaie cu mai mult muștar pe lateral.