Tiramisu Eggnog Fleac
Rețeta Tiramisu Eggnog fleac ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 581 calorii, 8g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 18. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți extract de vanillan, coniac, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Eggnog Tiramisu Fleac, Tiramisu Fleac, și Strawberry Tiramisu Fleac.
Instrucțiuni
Bateți 1 1/3 căni de zahăr, 1/4 cană de apă, 1/4 cană de rom, 3 linguri de coniac, gălbenușuri și nucșoară într-un castron metalic. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Bateti constant pana cand amestecul se ingroasa si candy termometru introdus in amestec registre 140 F timp de 3 minute, aproximativ 5 minute in total.
Scoateți vasul de peste apă.
Bateți mascarpone, 1 recipient la un moment dat, în cremă caldă până la amestecare.
Folosind mixerul electric, bateți frișca, vanilia, 1 lingură de coniac și 1 linguriță de rom într-un castron mare până când smântâna ține vârfurile. Îndoiți amestecul de mascarpone.
Aduceți 1 cană de apă la foc mic într-o cratiță mică.
Adăugați 2 linguri de zahăr și pudră de espresso; se amestecă pentru a se dizolva.
Se amestecă în lichior. Scufundați 1 biscuit în amestec de espresso, întorcându-l pentru a acoperi de două ori; agitați excesul de lichid înapoi în tigaie.
Așezați biscuitul înmuiat, partea cu zahăr orientată spre exterior, în jurul părții inferioare a vasului fleac de 14 căni, apăsând pe partea laterală a vasului (biscuitul se poate rupe). Repetați cu suficienți biscuiți pentru a ocoli părțile inferioare ale vasului o dată. Înmuiați mai mulți biscuiți și aranjați pe fundul vasului pentru a acoperi.
Lingura 2 cani amestec mascarpone peste biscuiți; răspândit pentru a acoperi.
Presărați 1/4 cană de ciocolată măcinată, făcând ciocolata vizibilă pe părțile laterale ale vasului. Repetați cu mai mulți biscuiți înmuiați în amestec de espresso, amestec de mascarpone și ciocolată măcinată în încă 2 straturi fiecare. Acoperiți cu încă 1 strat de biscuiți înmuiați și suficient amestec de mascarpone pentru a ajunge la vârful vasului fleac.
Presărați ciocolata măcinată rămasă, acoperind complet. Acoperiți și răciți peste noapte.
Apăsați ușor capătul tulpinii celor mai mari frunze de ciocolată în jurul marginii fleacului. Umpleți centrul cu frunze mai mici. (Se poate face 8 ore înainte; chill.)
* Disponibil pe piețele italiene, magazinele de produse alimentare de specialitate și unele supermarketuri.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Brancaia Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Brancaia Chianti Classico Riserva]()
Brancaia Chianti Classico Riserva
Acest Chianti Classico Riserva prezintă arome de fructe tropicale și negre, cu note de nuci și migdale pe gust. Fabricat cu cei mai buni struguri Sangiovese din două dintre podgoriile noastre imobiliare, Brancaia Estate și Poppi Vineyard, acest vin are o culoare densă, roșu-rubiniu și un finisaj lung, aromat.Amestec: 80% Sangiovese, 20% Merlot