Tiramisu de dovleac-arțar
Rețeta Tiramisu de dovleac-arțar ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 581 calorii, 7g de proteine, și 35g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, piure de dovleac, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tiramisu de dovleac cu sos de caramel cu unt de dovleac pentru # SundaySupper, Maple Bourbon Tiramisu Parfaits, și Mini Cheesecakes cu dovleac de arțar cu zahăr brun frișcă de arțar.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.