Tiramisu de ciocolată Tra Vigne necesită aproximativ 6 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 440 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de smântână grea, tort de ciocolată, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Fasole Verde Tra Vigne, Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocaliu fără cafea, și Ciocolata Tiramisu.
Instrucțiuni
1
Pentru a face mousse, combinați ciocolata și smântâna într-un bol rezistent la căldură și puneți-l în cuptorul cu microunde și gătiți la foc mare timp de 45 de secunde. Se amestecă până se topește ciocolata și amestecul este neted și strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un bol mare de amestecare, bateți amestecul de cremă de brânză, mascarpone și ciocolată cu un mixer electric la viteză medie până la medie-mare până când este moale și cremos. Întrerupeți ocazional pentru a răzui părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Mascarpone
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Amestec Natural Pentru Prăjituri
3
Într-un alt bol, cu bătătoare curate, bateți gălbenușurile de ou și zahărul până se spumează, aproximativ 30 de secunde la înălțime. Cu o spatulă de cauciuc sau o lingură de lemn, pliați ușor amestecul de ouă în amestecul de brânză cremă de ciocolată până la amestecare. Acoperiți mousse-ul și dați-l la frigider până când este gata să asamblați tiramisu. (Ar trebui să aveți aproximativ 2 cupe mousse. Mousse-ul poate fi făcut înainte, acoperit și refrigerat timp de până la 1 zi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Pentru a face zabaglione, pregătiți o baie de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Combinați gălbenușurile, romul, Marsala și 1/2 cană de zahăr în vârful unui cazan dublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Suc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
6
Așezați peste (fără a atinge) apa care fierbe abia în tigaia inferioară și bateți puternic sau bateți cu un mixer electric, până când amestecul începe să spumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
7
Bateți continuu până când amestecul se triplează în volum și se îngroașă pentru a forma movile moi atunci când biciul este ridicat, aproximativ 7 minute. Așezați imediat partea superioară a cazanului dublu în baia de apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Se lasă să se răcească, amestecând ocazional.
9
Într-un castron mic, bateți 1/2 cană de smântână grea până când începe să spumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați restul de 2 lingurițe de zahăr și continuați să bateți până când crema deține vârfuri moi. Îndoiți frișca în zabaglione răcită. Acoperiți și răciți câteva ore înainte de asamblarea tiramisu-ului. Ar trebui să aveți aproximativ 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
11
Pentru a asambla desertul, într-un castron mic sau ulcior, adăugați zahărul în espresso fierbinte. Se amestecă bine pentru a dizolva zahărul, apoi se adaugă romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin
Suc De Lămâie, Opțional
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Tăiați partea superioară a tortului și rezervați-o pentru o altă utilizare (Vezi nota bucătarului).
13
Tăiați tortul în jumătate orizontal. Aranjați un strat de tort, tăiat cu fața în sus, în fundul unui bol adânc de 2 1/2 litru. Umeziți uniform cu o parte din siropul espresso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Întindeți jumătate din mousse deasupra, apoi întindeți jumătate din zabaglione deasupra mousse-ului. Aranjați al doilea strat de tort, tăiați din nou cu fața în sus, pe mousse. Umpleți bine cu sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
15
Întindeți mousse-ul rămas deasupra într-un strat uniform, urmat de zabaglione rămasă. Acoperiți și refrigerați câteva ore sau peste noapte înainte de servire. Cu un cojitor de legume, tăiați bucle de ciocolată pentru a garnisi blatul sau praf cu cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)