Tiramisu Cu Ananas Proaspăt Caramelizat

Tiramisu Cu Ananas Proaspăt Caramelizat
Reteta caramelizat Tiramisu ananas proaspăt ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 407 calorii, 9g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți cuburi ananas, sare, coniac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tiramisu Cu Ananas, Tiramisu Cu Piersici Proaspete, și Ananas caramelizat cu înghețată.

Instrucțiuni

1
Așezați filtrul de cafea într-un set de strecurătoare peste vasul mediu. Aduceți 1 1/2 căni de apă pentru a fierbe într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
2
Se amestecă în cafea și ceai. Opriți focul; acoperiți și lăsați să se absoarbă 5 minute. Se strecoară amestecul prin filtrul de cafea. Se amestecă coniacul. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
ConiacConiac
CeaiCeai
1
Bateți gălbenușurile, smântâna, 4 linguri de zahăr și sarea într-un bol metalic mediu pentru a se amesteca. Puneți vasul peste cratița cu apă fierbinte și bateți până când amestecul este gros și termometrul înregistrează 160 de litri F, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
2
Scoateți din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Așezați peste un castron mai mare de gheață și apă. Se răcește repede, șoptind des, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se amestecă mascarpone într-un castron mare pentru a slăbi textura. Îndoiți amestecul de gălbenuș răcit în 3 adaosuri, apoi pliați în coniac. Bateți albușurile într-un castron mediu până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
ConiacConiac
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați 2 linguri de zahăr și bateți până se înțepenesc, dar nu se usucă; pliați în sabayon în 3 adăugiri. Capac; se răcește până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
1
Combinați ananasul, zahărul și sarea într-o tigaie mare antiaderentă. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Se amestecă la foc mediu până se topește zahărul și se formează siropul. Continuați să gătiți până când siropul este absorbit și ananasul este uscat și auriu, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute; se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
AnanasAnanas
SemințeSemințe
ZahărZahăr
SiropSirop
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Acoperiți fundul vasului de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu strat de ladyfingers.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
3
Periați cu aromă de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop AromatizantSirop Aromatizant
4
Se întinde cu jumătate de sabayon (aproximativ 3 căni). Împrăștiați jumătate de ananas peste. Repetați cu ladyfingers, aromatizant, sabayon și ananas. Acoperi; se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
AnanasAnanas
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Se presară generos tiramis euro cu ciocolată rasă și se ornează cu ananas proaspăt, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
AnanasAnanas
6
Tăiați în pătrate sau lingură pe farfurii și serviți.
7
* O cremă de brânză italiană; vândut la multe supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate și piețele italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista