Tilapia în stil Costa Rica la cuptor cu ananas, fasole neagră și orez

Tilapia în stil Costa Rica la cuptor cu ananas, fasole neagră și orez
Tilapia în stil Costa Rica La Cuptor cu ananas, fasole neagră și orez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,52 USD pe porție. O porție conține 587 calorii, 43G de proteine, și 11g de grăsime. 575 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, coriandru, ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Încercați Gallo Pinto (orez și fasole din Costa Rica), Costa Rica Tilapia, și Marinada Din Costa Rica pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați orezul și bulionul de pui într-o oală la foc mediu și dați la fiert. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți până când orezul este fraged și a absorbit tot lichidul, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-un bol de amestecare, amestecați împreună sucul de portocale, sucul de lămâie, uleiul, 2 linguri de coriandru, usturoiul și zahărul; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
UsturoiUsturoi
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
4
Adăugați fileurile de tilapia la marinată, întorcându-se pentru a acoperi. Marinați la frigider timp de 20 de minute, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
MarinadaMarinada
5
Amestecați împreună orezul gătit, salsa, fasolea, ananasul și restul de 2 linguri de coriandru într-un vas de copt de 2 sau 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
AnanasAnanas
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
FasoleFasole
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Scoateți tilapia din marinată, rezervați marinada și așezați fileurile de pește peste amestecul de orez, suprapunându-se dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
MarinadaMarinada
TilapiaTilapia
OrezOrez
7
Se toarnă marinada rezervată peste pește. Șindrilă feliile de tei peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De TeiFelie De Tei
MarinadaMarinada
PeștePește
8
Coaceți până când peștele fulgi ușor, este opac și gătit, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Garnisiți cu coriandru tocat înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista