Tilapia Veracruz Cu Rețetă De Orez Coriandru
Tilapia Veracruz cu Rețetă de orez Cilantro ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 7,15 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 631 calorii, 88G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de măsline umplute cu pimiento, amestec de orez, amestec de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Tilapia Veracruz, Tilapia În Stil Veracruz, și TILAPIA cu pesto de coriandru (TILAPIAn a la PLANCHA CON PESTO de CILANTRO).
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.