Tilapia Ușoară
Tilapianul ușor este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 66g de grăsime, și un total de 918 calorii. Pentru $ 8.68 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de file de tilapia, unt, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tilapia Ușoară, Tilapia Ușor Prăjită, și Ușor Tilapia Piccata.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Stropiți fileurile cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Așezați fileurile în tigaie și presărați cu jumătate din lămâie. Gatiti timp de 3 minute pe fiecare parte, sau pana cand pestele se fulgi usor cu o furculita.
Transferați fileurile pe o farfurie și păstrați-le la cald.
Adăugați vin, 1/2 lămâie rămasă, roșii, capere și sare și piper în tigaie. Creșteți căldura la mediu și fierbeți timp de 2 minute pentru a arde alcoolul. Reduceți căldura la minim și întoarceți fileurile în tigaie împreună cu sparanghelul. Acoperiți și fierbeți încă 2 minute, apoi transferați peștele și sparanghelul într-un vas de servit și păstrați la cald.Din nou, creșteți căldura până la mediu și bateți în unt și fierbeți până la consistența dorită. Puneți sosul peste pește și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.