Tilapia Quesadillas cu guacamol
Rețeta Tilapia Quesadillas cu Guacamole este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 656 calorii, 45g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, făină, tilapia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. 243 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Guacamole Quesadillas, Guacamole Quesadillas, și Bacon-Guacamole Quesadillas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fileurile într-un castron, adăugați sucul de lămâie. Condimentați pe ambele părți cu boia, chimen, usturoi, ceapă, praf de chili, sare și piper.
Presărați fileurile pe ambele părți cu făina, scuturând orice exces.
Întindeți tortilele uniform pe o suprafață de lucru. Împărțiți brânza și peștele uniform, presărând jumătatea inferioară a fiecărei tortilla uniform cu brânza și peștele, apoi cu coriandrul proaspăt.Îndoiți tortilla în jumătate pentru a închide umplutura și apăsați ferm. Stivați quesadillas pe o farfurie și puneți-le deoparte.
Așezați 2 quesadillas în tigaie și gătiți până când partea inferioară este ușor prăjită, aproximativ 2 minute.Întoarceți quesadillas și prăjiți celelalte părți, încă aproximativ 2 minute.
Se transferă pe o foaie de copt și se menține cald la cuptor. Repetați cu restul de quesadillas, perindând tigaia cu ulei între loturi.
Tăiați fiecare quesadilla în pene și serviți imediat cu guacamole.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.