Tilapia prăjită în tigaie cu busuioc de tei Beurre Blanc pe un pat de ofilire
Tilapia prăjită în tigaie cu busuioc de tei Beurre Blanc pe un pat de ofilire este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 439 calorii. Pentru $7.3 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ulei de măsline extravirgin, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tilapia cu crustă de migdale cu Beurre Blanc, Scoici de mare cu Gremolatan de coriandru și var de ghimbir Beurre Blanc, și Scoici arse cu ghimbir-Lime Beurre Blanc și Risotto milanez.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.