Tilapia prăjită cu Maque Choux ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,36 USD pe porție. O porție conține 298 calorii, 37g de proteine, și 10g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de piper măcinat, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tilapia lui Kim cu Maque Choux, Tilapia cu Tomatillos și Avocado umplut cu Maque Choux, și Maque Choux pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați sâmburii din spice de porumb într-un castron mediu pentru a prinde sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știulete
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați porumb, ceapă și următoarele 4 ingrediente; gatiti 4 minute, amestecand ocazional. Se amestecă ardeiul roșu, cimbru, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru și bulion de pui. Aduceți la foc mic și gătiți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Scoateți amestecul de porumb din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
6
Presărați peștele cu 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Bomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați pește; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
9
Puneți maque choux pe farfurii; acoperiți cu pește.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.