Tilapia Parmezan La Cuptor

Tilapia Parmezan La Cuptor
Tilapianul parmezan la cuptor este un pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 232g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1878 calorii. Pentru $19.17 pe portie, această rețetă acoperă 73% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, cimbru, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 81%. Încercați Parmezan Tilapia La Cuptor, Tilapia Parmezan La Cuptor, și Tilapia Parmezan La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați tigaia(tăvile) de copt cu spray de gătit antiaderent.Preîncălziți cuptorul la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați ouăle bătute într-un vas puțin adânc. Se amestecă maioneza și sucul de lămâie. Se amestecă până well-combined.In un vas separat de mică adâncime, amestecați pesmetul, parmezanul și ierburile/condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PesmetPesmet
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CondimenteCondimente
IerburiIerburi
OuăOuă
MaionezăMaioneză
3
Se amestecă bine.Înmuiați fiecare file în amestecul de ou/maioneză/suc de lămâie (acoperiți ambele părți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
4
Lăsați excesul să se scurgă, apoi înmuiați-l în amestecul de pesmet/brânză pentru a acoperi ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
BrânzăBrânză
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Așezați fileurile acoperite în tigaia(tăvile) pregătită (pregătite).
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți, descoperit la 400 timp de 20-30 de minute sau până când peștele este alb și fulgios în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate95
Revista