Tilapia la cuptor cu sos de Fondue și Crab

Tilapia la cuptor cu sos de Fondue și Crab
Nevoie de o felul principal pescatarian? Tilapia la cuptor cu sos de Fondue și Crab ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $6.78 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 515 calorii. Această rețetă servește 2. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână carne de crab, nucșoară, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul ușor, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Ușori Cu Fulgi De Ovăz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Tilapia cu sos cremos de vin alb de creveți și Crab, Tilapia La Cuptor Cu Sos De Nucă De Cocos-Coriandru, și Tilapia coaptă a lui Hudson cu sos de mărar pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate34
Revista