Tilapia la cuptor cu sos de Fondue și Crab este un pescatarian rețetă cu 1 porție. Pentru $13.43 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 976 calorii, 143g de proteine, și 31g de grăsime. 3 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână lapte degresat, sos fondue, vin sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin sherry ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Merlot Cu Ciocolată Neagră ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tilapia la cuptor cu sos de Fondue și Crab, Tilapia cu sos cremos de vin alb de creveți și Crab, și Tilapia coaptă a lui Hudson cu sos de mărar.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400.Pentru sos, topiți untul într-o tigaie. Se amestecă făina și nucșoara până se omogenizează.Se amestecă treptat laptele. Gatiti pana se omogenizeaza si se ingroasa putin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați brânza și amestecați până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3
Adăugați sherry și carne de crab, amestecând bine pentru a acoperi crabul.Condimentează tilapia cu sare și piper.
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.