Tilapia La Cuptor Cu Sos De Fondue Și Crab

Tilapia La Cuptor Cu Sos De Fondue Și Crab
Tilapia la cuptor cu sos de Fondue și Crab este un pescatarian rețetă cu 1 porție. Pentru $13.43 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 976 calorii, 143g de proteine, și 31g de grăsime. 3 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână lapte degresat, sos fondue, vin sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin sherry ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Merlot Cu Ciocolată Neagră ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tilapia la cuptor cu sos de Fondue și Crab, Tilapia cu sos cremos de vin alb de creveți și Crab, și Tilapia coaptă a lui Hudson cu sos de mărar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400.Pentru sos, topiți untul într-o tigaie. Se amestecă făina și nucșoara până se omogenizează.Se amestecă treptat laptele. Gatiti pana se omogenizeaza si se ingroasa putin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați brânza și amestecați până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3
Adăugați sherry și carne de crab, amestecând bine pentru a acoperi crabul.Condimentează tilapia cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
CrabiCrabi
TilapiaTilapia
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
4
Așezați tilapia într-o tigaie de 8x8.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se toarnă sosul fondue-crab peste tilapia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
CrabiCrabi
6
Se presară cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
7
Coaceți la 400 timp de 25-30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate59
Revista