Tilapia La Cuptor Balsamic
Tilapia la cuptor Balsamic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 590 calorii, 62g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,14 USD pe porție. Cap la magazin și ridica salata verde, sare și piper, ardei gras, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 80%. Rețete similare sunt Tilapia Cu Sos De Unt Balsamic, Tilapia crocantă cu pâine cu sos Balsamic de roșii, și Tilapia Cu Sos De Unt Balsamic, Cartofi Piure De Cimbru Și.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si ardeiul rosu in ulei pana cand ceapa este frageda si aurie, iar ardeii sunt usor moi, aproximativ 10 minute. Se amestecă oțetul balsamic în legume; se condimentează cu sare și piper.
Frecați filetele de tilapia cu 2 lingurițe de ulei de măsline și un strop de sare și piper.
Așezați fileurile într-un vas mic de copt și acoperiți cu amestecul de ceapă balsamică.
Presărați peștele uniform cu brânză albastră.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când peștele se descuamă ușor.
Se serveste deasupra salata verde.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris