Tilapia La Cuptor
Tilapia coaptă necesită aproximativ 1 oră și 14 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 50 și costă 52 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 43 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți tilapia, biscuiți de sodă, coriandru și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Tilapia Întreagă La Cuptor, Tilapia La Cuptor, și Tilapia La Cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un blender sau pungă cu fermoar, zdrobiți biscuiții.
Adăugați adobo și coriandru
Într-un castron mediu larg, amestecați uleiul, oțetul, sarea de usturoi și usturoiul powder.In un castron separat, bate eggs.Note:.It este de preferat să lăsați filetele marinate în amestec de oțet/ulei timp de cel puțin 30 de minute (acest lucru este opțional)după marinarea sau acoperirea filetelor cu amestec de ulei / oțet. Acoperiți fileurile cu ouă și apoi puneți-le pe biscuiți până când sunt acoperite.
Puneți-le în tigaie unsă și coaceți la 177° timp de 30 de minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.