Tilapia Friptă Cu Sos Thailandez De Nucă De Cocos - Curry
Tilapia friptă cu sos thailandez de nucă de cocos - Curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 456 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,54 USD pe porție. 193 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână var, ceapă verde, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Budincă de semințe de chia cu cartofi dulci cu sos de ciocolată ca desert. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Tilapia Friptă Cu Sos Curry Thailandez De Nucă De Cocos, Tilapia friptă cu sos thailandez de nucă de cocos-Curry, și Tilapia În Stil Thailandez Cu Bulion De Nucă De Cocos-Curry.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.