Tilapia friptă cu Salsa de roșii-Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 223 calorii. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pastă de hamsii, fileuri de tilapia, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Tilapia Friptă Cu Sos De Capere De Roșii, Tilapia friptă cu Salsa de piersici Chipotle, și Salsa Cu Capere De Roșii.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mediu și amestecați 1 1/2 lingurițe ulei, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Periați peștele cu restul de 1 lingură de ulei; se presară cu restul de 1/8 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper. Aranjați peștele într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 4 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.