Tilapia De Sud-Vest
Tilapia de sud-vest ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $3.3 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 236 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de suc de lămâie, chimen măcinat, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare sunt Tilapia Sud-Vestică Coaptă, Tilapian în sos de ciuperci (Tilapian en salsa de Champi 6ormones), și Southwestern Rachel Sandwich cu Southwestern Slaw: cap de mistreț cea mai îndrăzneață provocare de suport.
Instrucțiuni
Presărați ambele părți ale peștelui cu sare și piper.
Așezați pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Pulverizați peștele cu spray de gătit. Se fierbe 6 până la 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Între timp, topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 4 minute sau pana se inmoaie, amestecand continuu. Se amestecă pudra de chili și chimenul; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă 2 linguri de unt, apă și suc de lămâie până se omogenizează bine. Puneți amestecul de ceapă uniform peste pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.