Tilapia cu unt rumenit Balsamic și Farfalle cremos cu slănină, roșii și mazăre
Tilapia cu unt rumenit Balsamic și Farfalle cremos cu slănină, roșii și mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1191 calorii, 65g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $5.52 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 130 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, făină, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este super. Rețete similare includ Tilapia cu unt rumenit Balsamic și Farfalle cremos cu slănină, roșii și mazăre, Sărbătoarea Partea I: farfalle cremos cu mazăre și slănină, și Farfalle cremos cu somon și mazăre.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală cu apă la fierbere, sareți apa și gătiți pastele la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Încălziți o tigaie mare adâncă cu 1 lingură de ulei de măsline extravirgin la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați slănină și crocante 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Adăugați ceapa, usturoiul, frunza de dafin și ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
Frunze De Dafin
Usturoi
Ceapă
5
Adăugați roșiile, zdrobiți-le cu o lingură de lemn și fierbeți 15 minute la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
6
Condimentează peștele cu sare și piper. Praful de pește cu făină și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
Pește
7
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti pestele 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
În timp ce peștele gătește, amestecați mazărea în sos, reveniți la bule și amestecați brânza mascarpone. Reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Condimente
Sos
Pește
Mazăre
9
Scoateți peștele din tigaie într-un platou și acoperiți ușor cu folie pentru a vă menține cald. Reduceți căldura la mediu și adăugați unt în tigaie. Untul brun, 2 până la 3 minute, se amestecă balsamic și se fierbe 1 până la 2 minute pentru a reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Folie De Aluminiu
10
Se toarnă untul brun și oțetul peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Unt
Pește
11
Scurgeți pastele, aruncați cu sos și ofiliți busuiocul în paste.
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.