Tilapia Cu Scallions Și Sos De Fasole Neagră
Tilapia cu Scallions și sos de fasole neagră este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 342 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,8 USD pe porție. 61 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, file de tilapia, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Sizzling Carne De Vită Cu Scallions Și Sos De Fasole Neagră, Tilapia cu sos de usturoi de fasole neagră, și Salată de fasole neagră cu Scallions pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați sosul de fasole neagră, sosul de stridii, sosul de soia, uleiul de susan și oțetul de orez.
Adăugați peștele și amestecați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute. Între timp, gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului și păstrați-l la cald.
Încălziți uleiul într-un wok bine condimentat sau o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare până când uleiul strălucește și o bucată de scallion căzută în tigaie sfârâie puternic.
Adăugați peștele dintr-o dată, distribuindu-l uniform în jurul tigaiei. Gatiti fara a amesteca timp de 3 minute.
Adăugați scallions și amestecați ușor. Gatiti, amestecand ocazional si usor, pana cand cea mai groasa parte a unei bucati de peste este opaca pe tot parcursul (taiata pentru a verifica), inca 2-3 minute.
Se servește cu orezul, stropit cu sos chile. Sugestii de servire a salatei de Papaya este un starter frumos, deoarece este consumat și cu orez de iasomie.
39, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
45, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.