Tilapia Cu Crustă Parmessan
Parmessan Crusted Tilapia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1145 calorii, 97G de proteine, și 80g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 9,09 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lămâie, boia de ardei, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este minunat. Rețete similare sunt Tilapia Cu Crustă Parmessan, Tilapia Cu Crustă, și Tilapia Cu Crustă De Tortilla.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 degrees.In un fel de mâncare puțin adânc, combinați brânza cu boia și pătrunjelul și condimentați cu sare și piper.
Stropiți peștele cu ulei de măsline și dragă în amestecul de brânză.
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie și coaceți până când peștele este opac în partea cea mai groasă, 10 până la 12 minute.
Serviți peștele cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.